Menu


Kinesiske retter

Forretter & supper
1Luksus forårsrulle m/rejer, kylling og oksekød             
45,-
2
Luksus forårsrulle m/ champignon sauce med ris60,-
3Hønsekødssuppe med asparges

45,-

4Hønsekødsuppe m/kinesiske svampe

45,-


Stegte nudler og ris

5Stegte nudler m/kylling og grøntsager
70,-
6Stegte nudler m/oksekød og grøntsager70,-
7Stegte nudler m/skinke og rejer70,-
8Stegte ris m/kylling, gulerødder og æg
70,-http://kowloon.dk/kowloon2/pix/menupix/9og43.jpg
9Stegte ris m/skinke og rejer, gulerødder og æg70,-

Svinekød, kylling og oksekød
10  Stegt svinekød m/grøntsager og østers sovs70,-
11Stegt svinekød m/grøn peber i gul karry70,-
12Stegt kylling m/ grøntsager70,-
13Stegt kylling i gul karry70,-nr. 13
14Stegt kylling m/ ingefær i karry70,-
15Indbagt kylling m/sur-sød sauce70,-
16Stegt oksekød m/ tomater70,-
17
Stegt oksekød i rød karry70,-  nr. 17
Fisk og rejer
18Indbagt fiskefilet m/sur-sød sauce
70,-
19Indbagt rejser m/sur-sød sauce70,-
20Indbagt kinarejer m/sur-sød sauce70,-
21Stegte kinarejser i gul karry70,-

22Stegt blæksprutte i gul karry70,-


And og omelet

23Stegt and a-la Peking90,-
24Stegt and m/kinesiske svampe og grøntsager90,-
25Omelet m/skinke og rejer i gul karry90,-
26Omelet m/kylling i gul karry90,-
27Bahh keo: Pandekage m/rejer og bønnespire90,-

Thailandske retter

Alm. ret 60 kr. - Stor ret 70,- kr.

Supper

30Sup mi heo: Ægnudler m/svinekød og bønnespirer     60,-
70,-
31Mi hoanh thanh: Wanton suppe m/æg nudler og svinekød60,-
70,-
32Tom kha kai: 
Suppe m/kylling, kokosmælk, bønnespirer og nudler
60,-
70,-
33Su ki:
Stærk suppe m/æg kylling med glasnudler
60,-
70,-



34Pho bo tai: Nudel suppe m/oksekød60,-
70,-
35Canh chua thai: Fisk (pangasus) i ingefær suppe m/ris60,-
70,-


36Hu Tien Nom Vang: Nudelsuppe m/rejer, svinekød og svinelever60,-
70,-


37Tom yum goong: Rejesuppe m/nudler eller ris60,-
70,-

Retter med nudler

38Stegte nudler m/kylling, æg og grøntsager60,-
70,-
39Stegte nudler m/kylling i østerssauce60,-
70,-
40Stegte risnudler m/rejer, tofu og chili60,-
70,-

41Kogt kylling m/ glasnudler og grøntsager (serveres kold)60,-
70,-

Retter med ris

42Kylling satay m/peanut sauce60,-
70,-
43
Stegt ris m/kylling60,-
70,-
44Stegt kylling m/grøntsager og cashew nødder60,-
70,-
45Kylling m/løg, ingefær og chili60,-
70,-

46Kylling el. oksekød m/løg, selleri og chili (serveres kold)60,-
70,-

47Kylling i grøn karry60,-
70,-

48Oksekød, m/ peberfrugt, løg og chili60,-
70,-

49Oksekød m/løg og grøntsager60,-
70,-
50Oksekød m/peberfrugt, løb og chili60,-
70,-

51Oksekød i rød karry m/lange bønner, peberfrugt og citronblade60,-
70,-


52Oksekød m/chili og thaibasilikum60,-
70,-

53Oksekød m/chili og sød basilikum60,-
70,-
54Lynstegt oksekød m/pakchoi og chili60,-
70,-

55Ribbensteg m/pakchoi og chili60,-
70,-
56Stegt fisk (Pagasius) m/rød karry sauce, kinakål og citronblade60,-
70,-
57Sprøde rejer med kinakål og citronblade60,-
70,-
58Kogte rejer m/løg og ananas i sur-sød sauce60,-
70,-
59Stegt blæksprutte, rejer og muslinger i gul karry og kokosmælk60,-
70,-
60And i matsaman karry m/ ananas og vindruer i kokosmælk60,-
70,-
62Som-tam:
Papaya salat
60,-
70,-


63Khaomon gai:
Kylling med ris og stærk dressing
60,-
70,-
64Kim chi:
Grøntsager og oksekød m/ris
60,-
70,-
65Hao muc:
Dampet æg og kylling i rød karry
60,-
70,-

66Panang gai: Kylling i panang karry60,-
70,-
67Nudel Suppe med Svinekød og Oksekød (BUN BO HUE)
(fås kun som stor ret)
70,-
68Tørrede Nudler m/grillet Oksekød og friske grønsager ( BUN THIT NUONG)
(fås kun som stor ret)
70,-
69Stegte tykker risnudler med oksekød og grønsager ( BANH CANH XAO)
(fås kun som stor ret)

70,-
70Friske Forårsruller med Rejer og Grønsager (3stk) (GOI CUON)45,-

Danske retter & burger

1 bakke pommes frites22,-32,-
1 bakke ris15,-
½ kylling60,-
2 fiskefileter m/pommnes frites50,-
Big burger35,-menu: 55,-
Cheese burger37,-menu: 55,-
Jumbo burger45,-menu: 65
Pita kebab35,-menu: 55,-
5 små forårsruller (cha gio)45,-

MENUER

2 Retters Menu
Forret: 
Vælg 1 forret frit mellem
nr. 1, 3, 31, 32, 34, 37, 42 (som forret)
eller 4 små forårsruller eller 4 store indbagte rejer.
Hovedret:
Vælg 1 hovedret mellem nr.5 - 22 og 30 - 69
eller (23 - 27) som koster 20,- kr. ekstra.
PRIS PR. PERSON

 100,-

3 Retters Menu

Forret: 
Vælg 1 forret frit mellem nr. 1, 3, 31, 32, 34, 37, 42 (som forret) eller 4 små forårsruller eller 4 store indbagte rejer.
Hovedret: 
Vælg 1 hovedret mellem nr.(5 - 22) og (30 - 69)
eller (23 - 27) som koster 20,- kr. ekstra.
Dessert: 
vælg mellem stegt banan med is, pandekage med is, eller is med frugt.
PRIS PR. PERSON

120,-

Desserter

Stegt banan med is40,-
Stegt pandekage med is40,-
Frugt med is40,-

Drikkevarer

Vin
Lille flaske rød eller hvid vin 25 cl.45,-

Øl og Vand

Øl30,-
Sodavand, 25 cl.20,-
Sodavand, 50 cl.30,-
Kildevand, 50 cl.15,-
Ingefær Is te15,-
Iskaffe20,-
Milk Shake
Vælg mellem: Kiwi, Ananas/banan, Jordbær,
Avokado, Durian, Jackfruit, Soursop

Kaffe og te

Kop te eller kop kaffe10,-
Kande grøn te35,-



Kontakt info:
Banegårdsgade 33, 8000 Århus C
Tlf.: 86 19 42 11
E-mail:
quachtientai@yahoo.dk

Kinesisk -, Thailandsk - og Vietnamesisk mad

Åbningstider:
Onsdag - Mandag
12:00-20:00
Tirsdag lukket